VideoBusinessSchool: de enige opleiding in NL waar je leert meer mensen te helpen, veel meer geld te verdienen en minder uren te werken

Mis de kans om in te stappen met korting niet…

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Met maar 3 uurtjes per week meer geld en meer vrijheid

Ik pak deze kans met bonussen ter waarde van €7.417,-

BONUS: ik bespaar € 750,- en ik ontvang de training SalesMagneet er extra bij

Ik bespaar geen € 750,- en ontvang niet de training SalesMagneet

VideoBusinessSchool is DE opleiding als je een business wil opzetten, groeien of groots maken, met bezieling en slimme systemen om steeds slimmer in plaats van harder te werken. Dit is hoe we dat doen:

VBS Academy: Met een paar uurtjes per week loop je in je eigen tempo door de meer dan 20 les- en bonusmodules waar je stap voor stap leert hoe je met de juiste woorden, de kracht van video, een onweerstaanbaar aanbod en een soulful, simpel sales mechanisme een magneet wordt voor veel meer geld, de juiste klanten en high level samenwerkingen.

Maandelijks met mentor Zarayda: in deze groepscoachcalls helpt Zarayda je een jaar lang elke maand zien waar het makkelijker en leuker kan. Ze deelt trends en simpele strategieën die op dat moment werken en geld brengen in je business. In de maandelijkse sessies stel je Zarayda je vraag en helpt ze je tijdens de call meteen meer geld te verdienen vanuit lichtheid, gemak en plezier. Zarayda helpt je zien waar voor jou het geld en het goud zit. Zelfs als je geen vraag hebt, zijn deze sessies goud waard want je komt eruit met 10x meer focus en energie en weet na de call weer precies wat je moet doen. Deze coachsessies zijn ONBETAALBAAR!

Je op 1 Maak Je Rijke Vent Coachcall: samen met de VBS coach zoomen we in op je business en krijg je helder waar op dit moment het onzichtbare goud in je business zit. Er is een simpel pad naar overvloed en de kraakheldere focus om van je bedrijf je rijke vent te maken. Onze VBS coach ontdekt samen met jou wat het meest moeiteloze, meest fun pad is naar meer overvloed, in deze persoonlijke coachcall.

Jouw 1 op 1 Help I’m Stuck Sessie: Elke ondernemer maakt het mee. Zo’n moment dat je even door de bomen het bos niet meer ziet. Zie deze 1 op 1 coachcall met de VBS coach als de hulplijn die je inplant op dat cruciale moment dat je hulp nodig hebt bij het helder krijgen van je next step. Zodat je in high spirits verder kan.

Simpele systemen voor meer geld in veel minder uren werken: In deze trainingsvideo’s leert Zarayda je de slimme systemen die zij inzet om een miljoenen business te draaien in maar 24 uur in de week, met alle schoolvakanties vrij. Zodat jij dit na kan doen en je eigen versie hiervan maakt.

De 1000 Euro In 10 Dagen Money Is Easy Minitraining: Ja zeggen tegen VideoBusinessSchool is Ja zeggen tegen een easy love affaire met money. Ik help je om in 10 dagen 1000 euro te maken om je meteen te laten zien dat geld verdienen leuk en makkelijk mag. Of je nu nog in loondienst bent, pas ondernemer of je draait al jaren je eigen bedrijf, met deze training gaan we snel je bankrekening boosten en je plezier levels meteen omhoog gooien.

Maanden Vooruit Je Money Voorspelbaar Maken: In deze terugkerende kwartaalcoachsessies helpt Zarayda je met een slimme, supersimpele strategie (het pas op 1 A4-tje!) je inkomsten op zo’n manier te plannen dat het consistent en voorspelbaar wordt. Zodat je rust en ruimte voelt en je kan ondernemen vanuit ontspanning en gemak. Jij zegt hoeveel je wil verdienen. Zarayda helpt je met het plan van wat moet je daarvoor mag doen en mag je daarvoor laten. En elk kwartaal scherpen we aan en sturen we bij.

LIVE samenwerk-events: een aantal keer per jaar krijg je de uitnodiging om op een mooie locatie in Nederland samen te komen, met onze VBS coach en de fijne VBS community. Om te werken aan je business. Ondersteuning, coaching en netwerken met gelijkgestemden. Want je hoeft het in VideoBusinessSchool niet langer alleen te doen. En samen kom je veel verder dan alleen.

Onze Safe Space, besloten VideoBusinessSchool Community: welkom bij het mooiste, meest positieve en veilige stukje internet van Nederland. Een veilige plek waar je experimenteert en oefent met je zichtbaarheid, en waar je geholpen en ondersteund wordt in het groeien van je business en je dromen. De plek waar moeiteloos nieuwe vriendschappen en samenwerkingen ontstaan. Mensen enthousiast elkaars klanten worden. En waar je gedragen wordt in de grootsheid die in je zit (en er soms nog niet uit komt). In deze omgeving geef je jezelf de kans om de beste ondernemer (+ moeder, mens en partner) te worden die je kan zijn.

Gratis Ticket voor het Meet Zarayda & Let’s Make Money Live Event: Je business verdubbelen of je oude salaris vervangen. Niet door harder te gaan werken. Wel door slimme systemen, slim kijken hoe dingen makkelijker kunnen en door radicaal meer plezier te maken. Zarayda neemt je tijdens dit live event mee in De Rijke, Vrije versie van jezelf en je business en zorgt dat je aan het einde van de dag met een helder plan en de juiste focus de deur uitloopt. Dit live event vindt plaats op vrijdag 12 april 2024 van 13.00u tot 17.00u op een supertoffe locatie in Amsterdam.

Gratis kaartje voor het Topstoryteller in 1 Day Live Event: Leer in 1 dag de kunst van het mensen aan je lippen laten hangen van het Geheime Wapen van Hilversum. Oftewel de presentatiecoach die Zarayda en al haar tv collega’s leerde presenteren. Dit live event vindt plaats op vrijdag 24 mei 2024 van 10.00u tot 17.00u op een supertoffe locatie in Amsterdam.

EXTRA BONUS als je instapt voor 21 maart 2024 EN kiest voor EENMALIGE betaling
SalesMagneet: 90% procent van je High End VIP aanbod verkopen en mensen die je DANKBAAR zijn dat ze je klant mogen worden. In de Salesmagneet leert Zarayda je stap voor stap de liefdevolle manier waarop zij salesgesprekken doet. Van de woorden tot de manier waarop je met je hart luistert naar een klant. Leer met de Salesmagneet online training hoe jij dit ook doet.

Radio DJ en bekend podcaster Giel Beelen over een vriendin die VideoBusinessSchool doet: VideoBusinessSchool heeft echt haar leven veranderd!

Van -9000 euro rood staan op de bank naar nu consistent 5000 euro omzet per maand. Met slechts 200 volgers!

Ik leerde als artiest om passief inkomen te genereren. Dat heeft mijn business gered

Naast je baan als schooljuf een online platform beginnen en elk jaar je omzet verdubbelen

Als single mom 2000 euro per maand met genoeg tijd over voor je kleintje

Als traditionele psycholoog fijne nieuwe coachklanten aantrekken via online webinars. Ik leer ondernemen in de taal van de toekomst

Michele Rhoda, holistisch therapeut: Ik doe nu wat ik leuk vind en ik verdien 5.000 euro per maand

Simone Bilars van Harphealing: Van helemaal niet zichtbaar zijn naar eerste klant via video op Facebook

Begrafenisondernemer Carla Gomes Almeida: Ik zette VideoBusinessSchool in om uit loondienst te gaan om mijn droombusiness te verwezenlijken

Iris Depassé, vernieuwer in de fotografie: Leert na 23 jaar ondernemerschap nog steeds door de verfrissende ideeën over een onweerstaanbaar aanbod

Lonneke Verspuij van Innerleap: Ging van heel onzeker naar het steeds comfortabeler worden in het maken en plaatsen van video’s

Investeren in VideoBusinessSchool is risicovrij

Als je niet tevreden bent, kun je je geld binnen 10 dagen terugkrijgen.

Wie is Zarayda Groenhart?

Ze noemen haar de Surinaamse Business Mama en De Single Mompreneur met een Million Euro Business en een 24-urige werkweek. Zarayda Groenhart is presentatrice en online ondernemer. Meer dan 70.000 ondernemers downloaden haar gratis trainingen, ze hielp meer dan 6.000 ondernemers met hun zichtbaarheid.

Voordat Zarayda ging ondernemen, leerde ze alles over zichtbaarheid en storytelling bij de televisie. Ze werkte bij MTV en BNN als programmamaker en presentatrice en had een eigen radioprogramma op Radio1.

Zarayda is de oprichter en CEO van VideoBusinessSchool: de business opleiding voor ondernemende vrouwen die ready zijn om meer geld te verdienen, meer mensen te helpen en minder uren te werken. Ook is ze de host van De Zarayda Podcast. Ze verschijnt regelmatig in de media om te vertellen over ondernemerschap.

Mis deze kans niet.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

BONUS: ik bespaar € 750,- en ik ontvang de training SalesMagneet er extra bij

Ik bespaar geen € 750,- en ontvang niet de training SalesMagneet

Veelgestelde Vragen

Kan ik ook in de jaaropleiding VideoBusinessSchool instappen als ik nog niet echt ben begonnen als ondernemer en nog niet helder heb wat ik wil gaan doen?

Yes absoluut! In de opleiding krijg je de helderheid en de tools om naadloos die overstap van loondienst naar je eigen onderneming te maken. Sommige van onze meest succesvolle VBS’ers stapten in toen ze nog in loondienst waren. PowerMama CEO Yousra bijvoorbeeld. Die had nog een kantoorbaan. Fast forward een paar jaar later: ze heeft haar eigen coachmethodiek, zit met een licentie in 4 landen en verdient 200.000 euro per jaar. In VBS vond ze haar business idee en leerde ze stap voor stap dit groots en succesvol neer te zetten.

Is VideoBusinessSchool alleen voor beginnende ondernemers? Ik ben al een ondernemer, heb ik er dan ook wat aan?

VBS is zeker niet voor alleen beginnende ondernemers. Dit is de enige opleiding in Nederland die je helpt je te groeien en groots maken, met bezieling en slimme systemen om steeds slimmer in plaats van harder te werken. Sommige van de meest succesvolle online ondernemers in NL zijn VideoBusinessSchoolers, zoals bijvoorbeeld Simone Levie, Dolly Heuveling van Beek, Eva Brouwer, Nicole Offenberg en nog een hele berg meer. Die draaiden al tonnen toen ze bij VBS instapten en zijn door het dak gegaan.

Heb ik 1 op 1 coaching van Zarayda in VideoBusinessSchool?

De jaaropleiding is geen 1 op 1 traject met Zarayda. Wel zorg ik voor veel mogelijkheden om intiem met mij samen te werken en dat je me kan betrekken bij jouw business. Bijvoorbeeld in de maandelijkse groepscoachcalls waar je me vragen kan stellen en ik met je meedenk. Of tijdens de live events waar we elkaar face to face ontmoeten en ik met je werk aan je business. 

Ook help ik je elke kwartaal je inkomen voorspelbaar te maken omdat we samen gaan plannen. En de eerste 12 weken van de opleiding krijg je elke week een kort voicenootje van me om je in de high vibe moneyflow te houden. Dus kortom, je krijgt het hele jaar een dikke dosis Zarayda Energy waar je op kan rekenen. En daarnaast staat heel TeamZarayda, onze coaches en de bijzondere experts die ik voor je invlieg, voor je klaar. Dus je hoeft het niet meer alleen te doen.

Ik heb een haat-liefde verhouding met social media en het idee van video’s maken en zichtbaar zijn. Is VideoBusinessSchool dan wel iets voor mij?

Heerlijke vraag en ik snap je volledig! Ik geloof dat meer dan 60% van de ondernemers die instappen op dit jaartraject er precies zo in stonden. Waar ik je mee help in VideoBusinessSchool is het vinden van een manier die naadloos past bij wie jij bent. 

Je hoeft niet eens met je hoofd in beeld als je dat niet wil! Er is een luchtige, makkelijke manier voor jou om een magneet te worden voor geld, klanten en kansen, zonder dat je daarvoor weg hoeft te gaan van je essentie. Die code gaan we kraken en wanneer we dat doen, dan gaat het stromen! 

Dat gebeurde bijvoorbeeld bij deze VBS’ers:

Voordat kunstenares Eva in VBS stapte, had ze een enorme angst om zichtbaar te zijn. In VBS leerde ze voor zichzelf en de waarde van haar kunst te gaan staan. Ze maakt nu supermakkelijk video’s die haar business groeien, heeft veel meer engagement op Instagram (haar DM zit vol met mensen die haar kunst willen kopen) en ze ging van 15 euro voor een kunstwerk naar 600 euro en meer voor haar kunst.

Technisch VA Sanne  vond het moeilijk om de juiste prijzen te vragen. Dat is ook een vorm van zichtbaarheid en in VBS heeft ze geleerd om 100% te gaan staan voor zichzelf en de waarde van haar expertise. Nu heeft ze 8 vaste opdrachtgevers, verdient ze tussen de 3500 en 5000 euro per maand en zegt ze nee tegen opdrachten of mensen die haar geen energie geven.

En Liefdescoach Annick ging op 54-jarige leeftijd ondernemen. Ze dacht dat ze te oud was om zichtbaar te worden. In VBS ontdekte ze dat ze met simpele video’s haar doelgroep perfect kan bereiken. Ze begon met 0 volgers op Instagram & Tiktok en nu op beide platformen meer dan 1000 volgers. Annick krijgt wekelijks tussen de 50 en 70 DM berichtjes van mensen die interesse hebben in haar werk en met haar willen samenwerken.

Is VideoBusinessSchool alleen voor coaches of help je ook ander soort ondernemers?

Heerlijke vraag! Nee, de jaaropleiding is absoluut NIET alleen voor coaches. We hebben natuurlijk coaches in de opleiding en daarnaast ondernemers uit alle branches die VBS inzetten om meer geld te verdienen, meer impact te maken en om minder uren te gaan werken. Van advocaten tot vastgoed ondernemers tot artiesten en muzikanten. Influencers. Filmmakers. Acteurs. Koks. Consultants. Sprekers. Copywriters. Mediums. Mensen met een eigen make-up of kledingmerk. Dierentolks (yep, I’m not kidding). 

Dierentolk Annemarie stapte in VBS en leerde de kracht van haar bijzondere werk te vangen op video. Ze trok hier meteen 3 nieuwe klanten in aan en wordt op basis van haar Instagram profiel gevraagd voor mooie samenwerkingen.

Muzikant Tim vond investeren in VBS spannend. In VBS maakte hij een online gitaarcursus die hij leerde lanceren voordat de cursus af was en kreeg meteen 2 geweldige klanten die superenthousiast waren. Met zijn online cursus heeft Tim een extra inkomstenstroom gegenereerd die zijn leven als muzikant ondersteunt en makkelijker maakt.

Filmmaker & fotograaf Romie stapte in VBS om zichtbaarheid en sales makkelijk en plezierig te maken. Met als resultaat dat haar klantenbestand verdubbeld is. Sales is simpel geworden en door haar zichtbaarheid komen ideale klanten naar haar toe.

Hoeveel tijd kost het om de opleiding te doen?

Met 3 uurtjes per week, ga je al heel snel resultaten zien. 3 uurtjes zijn 3 afleveringen van je favo Netflix serie. Een keertje minder binge-watchen per week in ruil voor meer geld, meer mensen helpen en een business die voor jou zorgt, zonder dat je non-stop aan het werk hoeft te zijn. Nou, dat is die 3 uurtjes per week wel waard toch?

Stel dat ik in stap en ik kom erachter dat VideoBusinessSchool toch niet de juiste keuze is voor mij. Wat doe ik dan?

Je hebt tot 10 dagen na aankoop de kans om je aankoop te refunden, als je merkt dat VideoBusinessSchool toch niet helemaal de juiste match is met jou. Wanneer je je aanmeldt voor de opleiding kan je meteen bij de hele online academie, je kan meteen je coachcalls inplannen en je krijgt meteen toegang tot onze community. Het is daar fantastisch, maar als het toch zo blijkt te zijn dat het voor jou niet de juiste keuze is, stuur je mijn team binnen die 10 dagen een mail op team@zarayda.nl waarin je ons dat vertelt en dan zorgen wij dat we je overal uithalen en dat je je geld gewoon terugkrijgt. Met deze 10 dagen ‘bedenktijd’ is instappen in VideoBusinessSchool 100% risicovrij.

Wat gebeurt er na dat jaar VideoBusinessSchool eigenlijk?

Wij hebben een uitspraak in onze jaaropleiding die zegt: ‘eens een VideoBusinessSchooler, altijd een VideoBusinessSchooler.’ Wat betekent dat je levenslang toegang houdt tot de VBS Online Academy met alle les- en bonusmodules EN toekomstige updates daar. Dus je hebt ook na dat jaar toegang tot de nieuwste van de nieuwste modules zodat je altijd kan blijven groeien met je bedrijf. Ook hou je toegang tot onze community omdat dit netwerk een superbelangrijk netwerk is voor samenwerkingen en support en ondersteuning. Dus ook na dat jaar laten we je niet los en jij ons ook niet. VBS for life, baby!

Is mijn investering in VideoBusinessSchool zakelijk aftrekbaar?

Ja, je investering in VideoBusinessSchool voor je (toekomstige) business is 100% zakelijk aftrekbaar wat betekent dat je de kosten zakelijk kunt aftrekken als bedrijfskosten.
En de btw krijg je als ondernemer sowieso terug via de Belastingdienst.

Ik vind het spannend om in mezelf te investeren. Hoe maak ik de juiste keuze?

Investeren in jezelf is spannend. Maar niet in jezelf en je dromen en vrijheid investeren is nog veel risicovoller. Want stel dat je over een jaar terugkijkt, en je staat nog steeds op de plek waar je nu staat? Wetende dat er een mogelijkheid was om veel meer geld te verdienen, veel meer mensen te helpen en om met veel meer plezier en ontspanning die business(droom) te groeien. Zonder dat je je er kapot voor hoefde te werken. Zonder dat je van jezelf weg raakte en andere belangrijke dingen opofferde. 

Die kans om EN EN te hebben ligt er nu. Om En die amazing business neer te zetten en te groeien. EN die fijne mama of papa te zijn. EN die fijne vriend of vriendin of partner. EN om door het dak te gaan met de business. EN om genoeg tijd over te hebben voor jezelf, je gezondheid en je hobby’s. Je leven buiten de business.

Weet dit: als het te spannend is om de investering in 1x te doen, hebben we een betaalplan met 12 termijnbetalingen. Je doet de investering daarmee in stapjes, maar hebt natuurlijk wel meteen toegang tot alles in op opleiding. Je kunt dus meteen beginnen met de lesstof, gebruik maken van de coaching en met wat je leert en implementeert, kan je veel sneller dan je misschien denkt, je investering terugverdienen. Met de steun, de coaching, de high vibe van plezier en mijn hulp om geld makkelijk en leuk te maken, wordt het een hele nieuwe manier van leven en ondernemen voor je.

Kijk: dit is wat een van onze VideoBusinessSchoolers, Elise (een illustrator) laatst voor me had getekend en gepost op social:


Elise noemt mij haar relatietherapeut voor haar relatie met geld en ondernemen. Hoe leuk! Instappen in VideoBusinessSchool betekent JA zeggen tegen een versie van jezelf die een fantastische, drama-vrije relatie heeft met geld. Een versie die geld makkelijk aantrekt en bij wie het stroomt. Daar help ik mee. En dat is een superpower waar je een (ondernemers)leven lang mee voort kan. Dat leren is meteen ook de volgende generatie poweren om dat beter te doen.

Op deze online opleiding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

© Endigo Media | KvK 92424902 | BTW nr NL866038826B01 | Algemene Voorwaarden | Privacy en Cookie Statement